Oblikovanje tela bez operacije!

Uvećanje grudi, zadnjice, listova...Aquafilling filerom!

Aquafilling® filer najnovije generacije, sterilni je hidrofilni gel i biokompatibilan je sa ljudskim organizmom. Sadrži 98% fiziološkog rastvora (0,9% NaCl) i 2% katjon kopolamida, što omoqućava da gel ostane u organizmu više od 5 godina, jer se postepeno razqrađuje.

Svojim sastavom, gel ne smanjuje provodljivost u tkivu, ali blokira slobodne kiseonične radikale sa negativnim naelektrisanjem čime se povećava otpornost tkiva na proces starenja.

Idealan je za korigovanje postojećih asimetrija ili povećanje grudi za jedan broj, jer nakon ubrizgavanja gela ne dolazi do formiranja kapsule. Kod malih ili opuštenih zadnjica moguće je njihovo povećanje, odnosno podizanje. Njime se mogu korigovati i tanki listovi.

Uz adekvatno tretiranje željene regije procedurom koju izvodi iskusni plastični hirurg i radom u steriinim aseptičnim bolničkim uslovima, AQUAfilling® je potpuno bezbedan gel.

Procedura injektiranja gela je potpuno bezbolna, uz anesteziranje regije koja se tretira. Ne zahteva nikakvu posebnu pripremu, niti oporavak nakon nje, što ženama omogućava brz povratak kući, odmah nakon intervencije, kao i vraćanje normalnim životnim aktivnostima bez oqraničenja.