Mesosculpt C71

Mesosculpt C71

Eliminacija masnih naslaga srednje i donje trećine lica, podbradak i regija vrata, oblikovanje i veličina obraza, eliminacija masnog jastučeta ispod očiju, nazolabijalne brazde…

Masni “jastučići” u donjem delu lica, podbradak I obrazi koji “vise” ne samo da doprinose da izgledamo starije, već nam daju i umoran izgled! Za probleme podbratka, kao i masnih naslaga lica koje se najčešće pojavljuju u donjoj trećini lica ili ispod jagodica, pored hirurgije, imamo još jedno odlicno rešenje: preparat Mesosculpt C71.

Poslednja generacija lipolitika i njegova inovativna formula ima višestruko dejstvo. Pre sve njegova formula utiče na razgradnju masti, pa na drenažu, a onda i na lifting i zatezanje kože.

Sastav ovog lipolitika se razlikuje u odnosu na klasičnu lipolizu. Sadrži lipo block xp2 peptid koji deluje kao blokator stvaranja novih masnih ćelija i kao regulator postojećih. Pored toga sadrži i hexapeptid 17 koji vrši jaku drenažu i podstiče cirkulaciju, a obogaćen je i vitaminima, hijaluronom i aminokiselinama za lifting.

Mesosculpt C71 prvenstveno je dizajniran, zbog same zapremine od 2ml, za podbradak ili masne naslage na licu.

Mesosculpt C71 daje fenomenalan rezultat i na telu! Za regije tela neophodno je 5 doza. Sam proces aplikovanja je brz, traje do 15min i blago je neprijatan.

Peckanje je prisutno do sat vremena nakon aplikovanja. Posle se može javiti crvenilo ili mala modrica od uboda, što se dešava veoma retko. Efekat se vidi odmah delimično, a konacan rezultat u roku od 2 nedelje. Tada se može procedura ponoviti.

Konačan rezultat traje oko 12 meseci.

Mesosculpt C71
Mesosculpt C71