Mezolift

Magični tretman pomoću koga će VAŠE LICE zablistati!

Mezolift je savremena metoda podmlađivanja kože lica, vrata, dekoltea i šaka, koja je zbog svoje delotvornosti i jednostavnosti, veoma populana.

Mezolift je metoda koju će odabrati osoba koja želi zablistati na nekom prijemu ili sastanku, možda na proslavi Nove godine, godišnjici braka ili mature, ili se jednostavno želi dobro osećati u svojoj koži.

Tretman se sastoji u potkožnom ubrizgavanju, tankim iglicama, manje doze aktivnih sastojaka, koktela vitamina, minerala, aminokiselina, koenzima, hijaluronske kiseline… Izvodi se malim, gotovo bezbolnim, mikroinekcijama.

Ovim vidom mezoterapije lica se postiže poboljšanje tonusa i elastičnosti kože, omogućava njena hidratacija i zatezanje, čime se sprečava pojava novih bora i usporava proces starenja, stimuliše se ćelijska aktivnost i međućelijska razmena, poboljšava mikrocirkulacija i lokalni metabolizam. Rezultat je regeneracija i revitalizacija umorne, dehidrirane, Suncem oštećene kože kojoj se vraća blistavost, elastičnost, mladalačka svežina i zdrav izgled. Tretman poboljšava ishranjenost i hidriranost tkiva, ujednačava ten, popravlja teksturu i izglađuje fine bore.

Za dugotrajan efekat, tretman treba ponavljati jednom u 3 nedelje, barem 4 puta za redom, i na taj način postižu se fantastični rezultati. Koža je punija, vlažnija, a bore su se izravnale ili smanjile, što naravno zavisi od tipa kože i njene starosti.