Podmlađivanje „G“ tačke

Podmlađivanje “G” tačke

Predstavlja nehiruršku, sigurnu i efektivnu proceduru koja ima za cilj povećanje “G” tačke koristeći hijaluronske filere, specijalno namenjene za vaginalnu upotrebu.

„G“ tačka – sunderasta masa nervnog tkiva veličine zrna graška, sastavljena od žlezdanog tkiva i krvnih sudova, i nesporno, kod nekih žena igra ulogu erogene zone.
“G” tačka je smeštena izmedu stidne kosti i prednje strane grlica matrice, oko pet-šest centimetara od početka vaginalnog otvora, na prednjem zidu vagine.
Ubrizgavanjem Hijaluronskog filera u okolinu i u samu G tačku, postiže se njeno povećanje a samom tim povećanje zadovoljstva žene u toku polnog odnosa.
Stimulacijom “G” tačke značajno se popravlja kvalitet seksualnog zivota, intenzivira se osećaj prilikom seksualnog odnosa, olakšava se postizanje orgazma, koji postaje intenzivniji i učestaliji,

Efekat povećanje“G” tačke filerom traje oko godinu dana, kada se postupak može ponoviti. Sama procedura traje 10-15 minuta, izvodi se u uslovima lokalne anestezije i potpuno je bezbolna.

Ova procedura nije hir i nije luksuz jer kod velikog broja žena postoji problem široke vagine zbog više porođaja, smanjenog zadovoljstva u toku polnog odnosa, postoje problemi koji se drugim metodama ne mogu rešiti.

Terapija “G” tačke prirodnim filerima je veoma koristan tretman za psihu žene, a potpuno je bezopasan!